TerugSolliciteer online

Dermatoloog (m/v)

Dienst dermatologie

(Torhout)

  

De functie

Voor het verder uitbouwen van de dienst dermatologie stellen we een vacature open als dermatoloog. U werkt samen met de huidige dermatoloog om de hoge vraag naar raadplegingen op te vangen. Alle aspecten van de dermatologie komen aan bod, gaande van kinderdermatologie, opsporen en behandelen van (non) melanoma skin cancer, allergologie, esthetische dermatologie, laserbehandelingen, dermatochirurgie, lichttherapie en opstarten van systemische behandelingen bij immuungemedieerde aandoeningen. Gezien het hoge aantal patiënten met non melanoma skin cancer is er een hoge nood aan dermatochirurgie. Bijzondere interesse hierin strekt tot aanbeveling.

U bouwt het multidisciplinaire karakter van het ziekenhuisgebeuren uit zoals wondzorg, overleg bij systeemziekten… De dienst heeft een erkenning als opleidingsplaats voor arts-dermatologen. Na drie jaar zal u mee instaan voor de supervisie en opleiding van een assistent in opleiding die meewerkt op de dienst.

U werkt steeds op een hoog bijgeschoold geaccrediteerd niveau en probeert de beste zorg aan uw patiënten te geven in overleg met uw collega’s. Bedoeling is om met meerdere dermatologen een hecht team te vormen met grote expertise.

 

Uw profiel

  • U beschikt over de erkenning als arts-specialist in de dermatologie in België.
  • U hebt een bijzondere interesse in dermatochirurgie.
  • U hebt een goede kennis van de Nederlandse taal.
  • U beschikt over voldoende sociale vaardigheden in omgang met patiënten en collega’s.
  • U bent gedreven en draagt bij tot de verdere groei van de dienst in een geest van samenwerking.
  • U bent bereid om u verder bij te scholen.

 

Aanbod

Wij bieden een uitdagende voltijdse of deeltijdse job in een ziekenhuis in volle expansie. De combinatie met privépraktijk is bespreekbaar. Het betreft een functie met een zelfstandig statuut.

De dienst dermatologie is momenteel gelokaliseerd op de site Torhout, is technisch goed uitgebouwd en biedt know-how om de dermatologische ziekteleer zo breed mogelijk te kunnen uitwerken. Ze biedt onder meer uitgebreide allergologie aan, (gefractioneerde) CO2 laser, (gefractioneerde) radiofrequentie, vaatlaser en epilatielaser, esthetische dermatologie, lichttherapie en dermatochirurgie. Waar nodig wordt multidisciplinair samengewerkt bv. in kader van wondzorg, biologicals, (non) melanoma skin cancer… Dit alles is volledig omkaderd door goed opgeleid personeel onder wie een secretaresse, verpleegkundige en schoonheidsspecialiste aan wie taken kunnen worden gedelegeerd zodat het werken efficiënt kan verlopen.

De bedoeling is oplossingen te kunnen aanbieden voor een zo ruim mogelijke dermatologische ziekteleer waarbij er overleg kan gepleegd worden in een groter team dermatologen.

In de nabije toekomst zal op de site Torhout een nieuwe polikliniek verbouwd worden waardoor de locatie nog aantrekkelijker zal worden (voldoende ruimte, nabijheid van aanverwante diensten…) voor patiënt en arts.

 

Geïnteresseerd?

Meer informatie over de inhoud van de vacante functie kunt u krijgen bij medisch diensthoofd dr. Annelies Stockman op het telefoonnummer 050 23 24 62 of per mail naar annelies.stockman@azdelta.be.

Gelieve uw motivatiebrief en cv te sturen naar medisch directeur dr. Lieven Wostyn via lieven.wostyn@azdelta.be met dr. Stockman in cc.

AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.


Solliciteer onlineTerug
Job Filter
AZ Delta

Met 4000 medewerkers en 400 artsen is AZ Delta de grootste werkgever in de streek. Op vijf campussen in Roeselare, Rumbeke (2019), Menen en Torhout geven artsen en medewerkers het beste van zichzelf om uitstekende geneeskunde, omringd door de beste zorg, dicht bij de patiënt te brengen.