TerugSolliciteer online

Verpleegkundige / technoloog medische beeldvorming NMR

Wilgenstraat EN Brugsesteenweg

 

De functie

U werkt mee aan kwaliteitsvolle, verpleegkundige activiteiten binnen de dienst radiologie. U staat in voor de goede organisatie van het onthaal en de opvang van zowel ambulante als gehospitaliseerde patiënten. U staat in voor de adequate voorbereiding van de patiënt voor het onderzoek en informeert en begeleidt de patiënt gedurende het hele proces. U stelt de kwaliteit van de zorgverlenging centraal en overlegt met collega´s. U maakt deel uit van een multidisciplinair team van artsen, verpleegkundigen en technologen.

 

Uw profiel

  • U bent in het bezit van het diploma van bachelor verpleegkundige of technoloog medische beeldvorming.
  • Relevante ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt.
  • U kan goed omgaan met hoogtechnologisch apparatuur en volgt voortdurend de nieuwste ontwikkelingen op binnen het vakgebied.
  • U bent stressbestendig en speelt adequaat in op een wisselende werkdruk.
  • U gedraagt zich steeds collegiaal, dienstverlenend en patiëntvriendelijk, ook in stressvolle omstandigheden.
  • U werkt zeer punctueel en beschikt over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
  • U bent tactvol en discreet en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.

 

Aanbod

Wij bieden een uitdagende voltijdse job (38u/week) voor onbepaalde duur in een ziekenhuis in volle expansie. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd. U krijgt een interne standaard basisopleiding op één of meerdere highendtoestellen.

We bieden u een marktconforme salaris, afgestemd op uw relevante beroepservaring en aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en vergoeding voor woon-werkverkeer. Daarnaast is er de mogelijkheid tot permanente vorming.

 

Meer informatie?

Meer informatie over de inhoud van de vacante functie kunt u verkrijgen bij zorgmanager Dieter De Corte op het telefoonnummer 051 23 76 27.

Voor alle overige vragen kunt u contact opnemen met HR-medewerker Nele Vanhecke op het telefoonnummer 051 23 82 63.

 

Geïnteresseerd?

Solliciteer nu online! Vergeet zeker niet uw motivatiebrief en cv bij te voegen!

De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectiegesprek. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

 

AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

 


Solliciteer onlineTerug
Job Filter
AZ Delta

Met 4000 medewerkers en 400 artsen is AZ Delta de grootste werkgever in de streek. Op vijf campussen in Roeselare, Rumbeke (2019), Menen en Torhout geven artsen en medewerkers het beste van zichzelf om uitstekende geneeskunde, omringd door de beste zorg, dicht bij de patiënt te brengen.