TerugSolliciteer online

Kinesitherapeut - campus Torhout

Campus Rembert Torhout

De functie

U bent verantwoordelijk voor het stellen van diagnoses bij patiënten met diverse problematieken en wordt ingezet als 'vlinder' op diverse afdelingen. U maakt individuele traingingsprogramma´s op basis van gerichte onderzoeken. U past daarbij doelgericht kinesitherapeutische technieken en handelingen toe, afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van de patiënt en volgens de meest evidence based kinesitherapeutische richtlijnen. U evalueert de voortgang en stuurt bij waar nodig. U bewaakt en verbetert de kwaliteit van de kinesitherapeutische zorgen. Tot slot beheert u de administratie gegevens, toestellen, materialen en documentatie.

 

Uw profiel

  • U bent in het bezit van het diploma van bachelor of master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie.
  • U volgt de ontwikkelingen in uw vakgebied nauw op.
  • U kunt goed zelfstandig werken in een multidisciplinair team.
  • U communiceert vlot in de omgang met patiënten en hun families en u kunt zich goed inleven.
  • U bent dynamisch en kan zich flexibel opstellen naar gelang de patiëntenpopulatie.
  • U bent positief ingesteld en in staat uw patiënten te motiveren en te stimuleren.
  • U bent op korte termijn beschikbaar.

 

Aanbod

Wij bieden u een voltijds contract van bepaalde duur in kader van een zwangerschapsvervanging (vanaf 1/01/2020).

We bieden u een salaris conform de ziekenhuisbarema’s (IFIC). Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en een vergoeding voor woon-werkverkeer. Er is mogelijkheid tot permanente vorming.

 

Geïnteresseerd?

Meer informatie over inhoud van de vacante functie kunt u verkrijgen bij het diensthoofd fysiotherapie, ergotherapie & logopedie Ann Goemaere op het nummer 051 23 38 93.

Voor alle andere vragen kunt u contact opnemen met HR-medewerker Nele Vanhecke op het nummer 051 23 82 63.

 

Solliciteer online!

Vergeet zeker niet uw motivatiebrief en cv bij te voegen!

De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectiegesprek. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

 

AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

 


Solliciteer onlineTerug
Job Filter
AZ Delta

Met 4000 medewerkers en 400 artsen is AZ Delta de grootste werkgever in de streek. Op vijf campussen in Roeselare, Rumbeke (2019), Menen en Torhout geven artsen en medewerkers het beste van zichzelf om uitstekende geneeskunde, omringd door de beste zorg, dicht bij de patiënt te brengen.