TerugSolliciteer online

Verpleegkundige operatiekwartier

Campus Brugsesteenweg OF campus Menen OF campus Wilgenstraat/Rumbeke

 

Functie

De verpleegkundige organisatie in het operatiekwartier bestaat uit verschillende teams. Elk team is verantwoordelijk voor de organisatie van een aantal chirurgische specialiteiten. U staat in voor het volledige proces waaronder het omlopen en instrumenteren bij ingrepen. U levert kwalitatief hoogstaand werk en staat voor veiligheid. U heeft een grote betrokkenheid voor de patiënt en bent zorgvuldig met materiaal.

 

Aanbod

  • Wij bieden een uitdagend voltijds contract van onbepaalde duur in campus Brugsesteenweg OF campus Menen.
  • Daarnaast zoeken we versterking voor het team abdominale en het team neurochirurgie/NKO op campus Wilgenstraat/Rumbeke. Interne kandidaten (van het OK) hebben voorrang op deze vacatures.

 

Meer informatie?

Meer informatie over de inhoud van de vacante functie kunt u verkrijgen bij zorgmanager Ilse Claeys op het telefoonnummer 051 23 76 10.

Voor alle overige vragen kunt u contact opnemen met HR-medewerker Nele Vanhecke op het telefoonnummer 051 23 82 63.

 

Geïnteresseerd?

Solliciteer nu online!

De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectiegesprek. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

Vergeet zeker niet uw cv en motivatiebrief toe te voegen, waarin u duidelijk aangeeft welke openstaande functie uw voorkeur draagt!

 

AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.


Solliciteer onlineTerug
Job Filter
AZ Delta

Met 4000 medewerkers en 400 artsen is AZ Delta de grootste werkgever in de streek. Op vijf campussen in Roeselare, Rumbeke (2019), Menen en Torhout geven artsen en medewerkers het beste van zichzelf om uitstekende geneeskunde, omringd door de beste zorg, dicht bij de patiënt te brengen.