TerugSolliciteer online

Psychiatrisch verpleegkundige

PAAZ

(Westlaan)

 

De functie

Als psychiatrisch verpleegkundige op de PAAZ-afdeling werkt u in een multidisciplinair team van artsen, verpleegkundigen, ergotherapeuten, psychologen en sociale dienst. Samen met de patiënt wordt een behandelplan opgemaakt. U staat in voor de opvang en het onthaal van patiënten hun naaste familie en bouwt een therapeutische relatie uit met uw patiënt. U werkt trajectmatig en vangt met de nodige flexibiliteit en weerbaarheid acute situaties op. U bevordert het therapeutisch leefklimaat en staat in enkele groepsmomenten. Bij ons is er een gescheiden jongeren en volwassenenwerking. Met deze vacature zijn we op zoek naar iemand die vooral wil ingeschakeld worden in de jongerenwerking.

 

Uw profiel

  • U beschikt over een bachelordiploma verpleegkunde - optie psychiatrie.
  • Ervaring op een PAAZ-dienst en ervaring in werken met jongeren zijn pluspunten.
  • U kunt goed zelfstandig werken maar bent ook een echte teamspeler.
  • U bent integer, respectvol en loyaal en gaat discreet om met vertrouwelijke informatie.
  • U bent klantgericht.
  • U bent communicatief sterk in de omgang met patiënten en hun families.

 

Aanbod

Wij bieden een voltijdse functie van onbepaalde duur. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd.

We bieden u een marktconform salaris (IFIC) aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en een vergoeding voor woon-werkverkeer.

 

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over de inhoud van de vacante functie kunt u terecht bij zorgmanager Lieven Demets 051 23 61 12.

Voor alle overige vragen kunt u contact opnemen met HR-medewerker Nele Vanhecke op het telefoonnummer 051 23 82 63.

 

Solliciteer hier online!

Vergeet zeker niet uw motivatiebrief en cv bij te voegen!

De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectiegesprek. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

 

AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.


Solliciteer onlineTerug
Job Filter
AZ Delta

Met 4000 medewerkers en 400 artsen is AZ Delta de grootste werkgever in de streek. Op vijf campussen in Roeselare, Rumbeke (2019), Menen en Torhout geven artsen en medewerkers het beste van zichzelf om uitstekende geneeskunde, omringd door de beste zorg, dicht bij de patiënt te brengen.