TerugSolliciteer online

Verpleegkundige maag-darm-leverziekten

(Wilgenstraat)

 

 

De functie

 

U maakt een deel uit van een multidisciplinair team van artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen. U bent verantwoordelijk voor het verlenen van verpleegkundige en verpleegtechnische zorgen aan de patiënten waarbij kwaliteit bij u voorop staat. U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het zorgplan en rapporteert relevante gegevens in het patiëntendossier en tijdens het dagelijks multidisciplinair overleg. U creëert een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de patiënten door optimale en deskundige hulp, begeleiding en verzorging.

 

 

Uw profiel

  • U bent in het bezit van het diploma van verpleegkundige (A1 of A2).
  • Ervaring is een pluspunt.
  • U bent een dynamische verpleegkundige met verantwoordelijkheidszin.
  • U bent communicatief sterk in de omgang met patiënten en hun families.
  • U kunt goed zelfstandig werken maar bent ook een echte teamspeler.
  • U bent integer, respectvol en loyaal en gaat discreet om met vertrouwelijke informatie.

 

Aanbod

 

Wij bieden een boeiende voltijdse tewerkstelling in kader van een zwangerschapsvervanging. Een contract van onbepaalde duur binnen AZ Delta is mogelijk!

We bieden u een marktconform salaris (IFIC), afgestemd op uw relevante beroepservaring en aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en een vergoeding voor woon-werkverkeer. Daarnaast is er de mogelijkheid tot permanente vorming.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met zorgmanager Brecht Verbrugghe op het telefoonnummer 051 23 76 07.

 

Voor alle overige vragen kunt u terecht bij HR-medewerker Nele Vanhecke op het telefoonnummer 051 23 82 63.

 

 

Solliciteer nu online! Vergeet zeker niet uw motivatiebrief en CV bij te voegen!

 

 

De selectie bestaat uit een screening op basis van CV en een selectiegesprek. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.


Solliciteer onlineTerug
Job Filter
AZ Delta

Met 4000 medewerkers en 400 artsen is AZ Delta de grootste werkgever in de streek. Op vijf campussen in Roeselare, Rumbeke (2019), Menen en Torhout geven artsen en medewerkers het beste van zichzelf om uitstekende geneeskunde, omringd door de beste zorg, dicht bij de patiënt te brengen.