TerugSolliciteer online

Medisch diensthoofd spoedgevallen-urgentiegeneeskunde

Dienst spoedgevallen-urgentiegeneeskunde

(Intercampus)

 

De functie

De dienst urgentiegeneeskunde van AZ Delta telt 18 stafleden en gemiddeld 6 assistenten, die verspreid werken over de drie campussen. De dienst behandelt 63000 patiënten per jaar. Er zijn jaarlijks 3200 MUG-interventies. Elke campus wordt overdag door minstens twee artsen bemand. Stafleden urgentiegeneeskunde hebben een gevarieerd takenpakket met aanwezigheid van een MUG op alle drie de campussen. Alle campussen zijn uitgerust met geavanceerde technische middelen waaronder echografie, NIV en videolaryngoscopie.

Als medisch diensthoofd spoedgevallen-urgentiegeneeskunde stuurt u de dienst aan en werkt u een beleidsplan uit voor de dienst, in overleg met de medische directie en medische diensthoofden. Deze uitbreiding past in het uitbouwen van het netwerk en beoogt niet alleen binnen AZ Delta een samenwerking met de bestaande medische diensten, maar ook een samenwerking met de andere ziekenhuizen van het netwerk en heeft de ambitie om een referentiecentrum binnen het netwerk te zijn. U werkt mee en draagt de dagelijkse activiteiten op de dienst spoedopname, in samenwerking met de andere stafleden en dit in een constructieve relatie met collega’s van andere disciplines. U superviseert assistenten en studenten geneeskunde die werken op de dienst spoedgevallen.

 

Uw profiel

  • U beschikt over de erkenning als arts-specialist in de urgentiegeneeskunde in België. PhD of MBA strekken tot aanbeveling.
  • U hebt relevante klinische expertise. Ervaring in wetenschappelijk onderzoek en management is een pluspunt.
  • U hebt ervaring met een leidinggevende functie.
  • U beschikt over een uitstekende klinische kennis, uw hoofdactiviteit is patiëntenzorg (zowel binnen de dienst als prehospitaal). U streeft steeds naar een tevreden patiënt in alle omstandigheden. U vindt patiëntgerichtheid belangrijk.
  • U volgde een opleiding ALS en ATLS/ETC.
  • Een postgraduaat rampengeneeskunde is een pluspunt.
  • U beschikt over voldoende sociale vaardigheden in omgang met patiënten, medewerkers en collega’s (huis)artsen.
  • U bent gedreven en draagt bij tot de verdere groei van de dienst in een geest van samenwerking. Wij bieden een uitdagende voltijdse job in een ziekenhuis in volle expansie. Het betreft een functie met een zelfstandig statuut. U komt terecht in een aangename werksfeer in een hightechomgeving, ondersteund door een uitgebreid team gemotiveerde en dynamische urgentie-artsen en spoedverpleegkundigen.

 

Geïnteresseerd?

Meer informatie over de inhoud van deze functie kunt u verkrijgen bij medisch directeur dr. Lieven Wostyn via lieven.wostyn@azdelta.be. Uw motivatiebrief en cv kunt u eveneens richten aan de medisch directeur, bij voorkeur per e-mail.

 

Aanbod

Wij bieden een uitdagende voltijdse job in een ziekenhuis in volle expansie. Het betreft een functie met een zelfstandig statuut. U komt terecht in een aangename werksfeer in een hightechomgeving, ondersteund door een uitgebreid team gemotiveerde en dynamische urgentie-artsen en spoedverpleegkundigen.

 

Geïnteresseerd?

Meer informatie over de inhoud van deze functie kunt u verkrijgen bij medisch directeur dr. Lieven Wostyn via lieven.wostyn@azdelta.be. Uw motivatiebrief en cv kunt u eveneens richten aan de medisch directeur, bij voorkeur per e-mail.

 


Solliciteer onlineTerug