TerugSolliciteer online

Arts spoedgevallen-urgentiegeneeskunde

Dienst spoedgevallen-urgentiegeneeskunde

(Intercampus)

 

De functie

De dienst urgentiegeneeskunde van AZ Delta telt 18 stafleden en gemiddeld 6 assistenten, die verspreid werken over de drie campussen. De dienst onderzoekt 63000 patiënten per jaar, waaronder 3200 MUG-interventies. Om kwaliteitsredenen wordt elke campus overdag door minstens twee artsen bemand. Stafleden urgentiegeneeskunde hebben een gevarieerd takenpakket met aanwezigheid van een MUG op alle drie de campussen. Alle diensten zijn uitgerust met geavanceerde technische middelen waaronder echografie, NIV en videolaryngoscopie.

Als staflid draagt u verantwoordelijkheid voor de dagelijkse activiteiten op de dienst spoedopname, in samenwerking met de andere stafleden en in een constructieve relatie met collega’s van andere disciplines. U werkt campusoverschrijdend in het nieuwe netwerk AZ Delta. Nacht- en weekenddiensten worden evenredig verdeeld onder het team. Parttime tewerkstelling is mogelijk in het kader van een gezonde work-lifebalance. U werkt zelfstandig maar superviseert ook de assistenten en studenten geneeskunde die werkzaam zijn op de dienst spoedgevallen.

 

Uw profiel

  • U beschikt over de erkenning als arts-specialist in de urgentiegeneeskunde in België, de bijzondere beroepstitel urgentiegeneeskunde of behaalt binnenkort uw erkenning.
  • U beschikt over een uitstekende klinische kennis, uw hoofdactiviteit is patiëntenzorg (zowel binnen de dienst als prehospitaal). U streeft steeds naar een tevreden patiënt in alle omstandigheden. U vindt patiëntgerichtheid belangrijk.
  • U volgde een opleiding ALS en ATLS/ETC of bent bereid om deze op korte termijn te behalen.
  • Een getuigschrift e-FAST/cardiale echografie, APLS of postgraduaat rampengeneeskunde is een pluspunt.
  • U beschikt over voldoende sociale vaardigheden in omgang met patiënten, medewerkers en collega (huis)artsen.
  • U bent gedreven en draagt bij tot de verdere groei van de dienst in een geest van samenwerking.
  • U bent bereid om u verder bij te scholen.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende voltijdse of deeltijdse job in een ziekenhuis in volle expansie. Het betreft een functie met een zelfstandig statuut. U komt terecht in een aangename werksfeer in een hightech omgeving, ondersteund door een uitgebreid team gemotiveerde en dynamische urgentie-artsen.

Geïnteresseerd?

Meer informatie over de inhoud van de vacante functie kunt u verkrijgen bij dr. Björn Hardy via bjorn.hardy@azdelta.be en/of bij de medisch directeur dr. Lieven Wostyn via lieven.wostyn@azdelta.be.Gelieve uw motivatiebrief en cv te sturen naar medisch directeur dr. Wostyn.

 

 


Solliciteer onlineTerug