TerugSolliciteer online

Oncologieverpleegkundige

De functie

U maakt deel uit van een multidisciplinair team van artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen. U bent verantwoordelijk voor het verlenen van kwalitatieve, integrale zorg (verpleegkundig en psychosociaal), afgestemd op de behoeften van de patiënt. U staat in voor het uitvoeren van het zorgplan en rapporteert relevante gegevens in het patiëntendossier. U beantwoordt vragen van patiënten en hun directe omgeving en biedt hen de nodige ondersteuning. U creëert een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de patiënten, door optimale en deskundige hulp, begeleiding en verzorging.

 

Uw profiel

  • U hebt een hart voor oncologische patiënten.
  • U bent in het bezit van het diploma van verpleegkundige (bachelor).
  • U bent in het bezit van de beroepstitel oncologie of bent bereid deze te behalen.
  • U hebt een grote interesse in het specialisme oncologie.
  • U bent een dynamische verpleegkundige met verantwoordelijkheidszin.
  • U bent communicatief sterk in de omgang met patiënten en hun families.
  • U kunt goed zelfstandig werken maar bent ook een echte teamspeler.
  • U bent integer, respectvol en loyaal en gaat discreet om met vertrouwelijke informatie.

 

Aanbod

Wij bieden u een uitdagende deeltijdse (80%) of voltijdse functie in kader van een vervanging. Er is mogelijkheid op een contract van onbepaalde duur binnen ons ziekenhuis. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd.

We bieden u een marktconform salaris (IFIC), afgestemd op uw relevante beroepservaring en aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en een vergoeding voor woon-werkverkeer. Daarnaast is er de mogelijkheid tot permanente vorming.

 

Meer informatie?

Voor alle overige vragen kunt u contact opnemen met HR-medewerker Nele Vanhecke op het nummer 051 23 82 63.

 

Kijk zeker ook op https://bit.ly/2PhO77a om te ervaren hoe het is om op oncologie te werken!

 

Geïnteresseerd?

Solliciteer nu online! Vergeet daarbij zeker niet uw motivatiebrief en cv toe te voegen!

 

De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectiegesprek. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.


Solliciteer onlineTerug
Job Filter
AZ Delta

Met 4000 medewerkers en 400 artsen is AZ Delta de grootste werkgever in de streek. Op vijf campussen in Roeselare, Rumbeke (2019), Menen en Torhout geven artsen en medewerkers het beste van zichzelf om uitstekende geneeskunde, omringd door de beste zorg, dicht bij de patiënt te brengen.