TerugSolliciteer online

Nachtverpleegkundige urologie - gynaecologie

Campus Wilgenstraat


De functie

Als nachtverpleegkundige bent u 's nachts verantwoordelijk voor de continuïteit van de zorg. U verleent verpleegkundige en verpleegtechnische zorgen aan de patiënten. U staat in voor het uitvoeren van het zorgplan en rapporteert relevante gegevens in het patiëntendossier en tijdens de overdracht. U creëert een zo comfortabel mogelijk en aangenaam verblijf voor de patiënten, door optimale en deskundige hulp, begeleiding en verzorging. 

 

Uw profiel

  • U bent in het bezit van het diploma in de verpleegkunde. Ervaring is een pluspunt.
  • U bent een dynamische verpleegkundige met een sterke verantwoordelijkheidszin voor alle zorgaspecten.
  • U werkt oplettend, ordelijk, veilig en hygiënisch en hebt een scherp observatievermogen.
  • U kunt goed zelfstandig werken en snel en adequaat inspelen op onverwachte situaties.
  • U communiceert vaardig in de omgang met patiënten en hun families.
  • U bent integer, respectvol en loyaal.

 

Aanbod

Wij bieden u een uitdagende halftijdse (50%) functie aan van bepaalde duur (tem 31/12/2019). Een contract van onbepaalde duur binnen de organisatie is mogelijk.

U ontvangt hiervoor een marktconform salaris (IFIC), aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties. Daarenboven krijgt u een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en een vergoeding voor woon-werkverkeer. Daarnaast is er de mogelijkheid tot permanente vorming.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met HR-medewerker Nele Vanhecke op het telefoonnummer 051 23 82 63.

 

Geïnteresseerd?

Solliciteer nu online!

Vergeet daarbij zeker niet uw motivatiebrief en cv toe te voegen!

 

De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectiegesprek. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

 


Solliciteer onlineTerug
Job Filter
AZ Delta

Met 4000 medewerkers en 400 artsen is AZ Delta de grootste werkgever in de streek. Op vijf campussen in Roeselare, Rumbeke (2019), Menen en Torhout geven artsen en medewerkers het beste van zichzelf om uitstekende geneeskunde, omringd door de beste zorg, dicht bij de patiënt te brengen.