TerugSolliciteer online

Medewerker keuken Roeselare / Torhout

We zoeken verschillende medewerkers voor de keukens:

* Medewerker keuken (afwas) 75% - 80% of 100%

Samen met uw collega´s staat u in voor de afwas. Hierbij maakt u gebruik van een professionele vaatwasmachine. U bent mee verantwoordelijk voor het schoonmaken van de vaatwasmachine en afwasruimte. Indien nodig helpt u met de maaltijdverdeling.

 

* Medewerker keuken 75% - 80% of 100%

Samen met uw collega´s staat u in voor de voorbereiding van de maaltijden voor patiënten. U helpt mee in de warme en koude keuken. U bent daarbij verantwoordelijk voor het klaarzetten van het materiaal en de ingrediënten, het schoonmaken van de groenten, het beleggen van broodjes. Het correct toepassen van de hygiëneregels is daarbij van zeer groot belang. Daarnaast staat u in voor het portioneren en verdelen van de maaltijden op de plateaus en het klaarzetten van de distributiewagens. Zo nu en dan voert u ook aanvullende taken uit zoals het reinigen van de keuken of instaan voor de afwas.

 

Uw profiel

  • Een opleiding en/of ervaring in een grootkeuken is een pluspunt.
  • U bent sterk gemotiveerd en flexibel ingesteld.
  • U kunt goed samenwerken in een team en kunt verantwoordelijkheid opnemen.
  • U hebt zin voor efficiëntie en kwaliteitszorg.
  • Een variabel uurrooster en weekendwerk vormen geen probleem voor u.
  • U bent op korte termijn beschikbaar.

 

Aanbod

Wij bieden een gevarieerde functie voor een contract bepaalde duur (3 maanden) in een ziekenhuis in volle expansie. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd.

We bieden u een marktconform salaris aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, en een tussenkomst voor woon-werkverkeer.

 

Geïnteresseerd?

Meer informatie over de inhoud van de vacante functie kunt u verkrijgen bij Stiene Seynaeve (Roeselare, 051/23.39.48) of Annick Denoyel (Torhout, 050/23.26.56).

Voor alle overige vragen kunt u contact opnemen met HR-partner Philip Boussauw op het telefoonnummer 050 23 26 20.

 

Solliciteer nu online! Gelieve duidelijk aan te geven naar welke vacature uw voorkeur uitgaat.

 

Vergeet zeker niet uw motivatiebrief en cv bij te voegen!

 

De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectiegesprek. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of


Solliciteer onlineTerug
Job Filter
AZ Delta

Met 4000 medewerkers en 400 artsen is AZ Delta de grootste werkgever in de streek. Op vijf campussen in Roeselare, Rumbeke (2019), Menen en Torhout geven artsen en medewerkers het beste van zichzelf om uitstekende geneeskunde, omringd door de beste zorg, dicht bij de patiënt te brengen.