TerugSolliciteer online

Directeur IT & Data

AZ Delta is een fusieziekenhuis dat toonaangevend wil zijn in kwaliteitsvolle zorg.

 

Bouw met ons mee als

Directeur IT & data

 

Wat we verwachten

Als directeur IT en data, vertaalt u de AZ Deltavisie en -strategie naar acties en resultaten voor een bedrijfszekere en futureproof IT-dienstverlening binnen ons ziekenhuis.

U bent strategisch adviseur op het gebied van informatievoorziening en beveiliging en technologische vernieuwingen en ontwikkelingen voor de business. U ondersteunt daarbij proactief de business en implementeert effectieve en efficiënte automatiseringsoplossingen. U bewaakt hierbij de continuïteit en het geïntegreerde karakter van de IT-dienstverlening.

U bent verantwoordelijk voor de operationalisering en optimalisering van de IT-afdeling: het (verder) inrichten, uitbouwen en permanent bijsturen van effectieve en efficiënte IT-processen met de focus op performantie, financieel beheer, organisatiestructuur, talent, ondersteunende tools en werkomgeving op korte én lange termijn.

Vanuit een helikopterview over het portfolio van lopende en geplande projecten, stuurt u bij in functie van de prioriteiten en beschikbare resources.

U coördineert de diensten IT en data en de samenwerking met externe partners die ondersteuning bieden. U beheert het budget, stuurt op de KPI’s en bent verantwoordelijk voor de SLA’s.

 

Het ideale profiel

  • U bouwt op een brede kennis en ervaring en heeft een zeer duidelijk inzicht in en visie op nieuwe ontwikkelingen voor heden en toekomst. U beschikt als generalist over een toekomstgerichte en brede kijk op IT en de bijbehorende innovaties.
  • U combineert uw empathische peoplemanagementrol met een zakelijke kijk op de onderneming: u ziet de financiële kansen en belangen voor de onderneming en streeft naar een optimale inzet van IT ter ondersteuning van de processen.
  • U hebt het intellectueel vermogen en de nodige maturiteit om op strategisch, tactisch en operationeel niveau te kunnen functioneren.

 

Ons aanbod

U wordt een kernspeler in een dynamisch ziekenhuis, in volle opbouw, met een maatschappelijk belangrijke opdracht. De context waarin we werken evolueert snel, is uitdagend, maar reikt ook veel opportuniteiten aan. U kunt rekenen op een marktconforme remuneratie, op gemotiveerde medewerkers en op fijne collega’s.

 

Geïnteresseerd?

Meer informatie over de inhoud van deze mooie functie kunt u verkrijgen bij adjunct-algemeen directeur Hans Crampe, via hans.crampe@azdelta.be of via 051 23 76 57.

Solliciteer hier online!

 

Vergeet zeker niet uw motivatiebrief en cv bij te voegen!

De selectie bestaat uit een screening op basis van cv, een selectiegesprek en een assessment.

Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

 

AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.


Solliciteer onlineTerug
Job Filter
AZ Delta

Met 4000 medewerkers en 400 artsen is AZ Delta de grootste werkgever in de streek. Op vijf campussen in Roeselare, Rumbeke (2019), Menen en Torhout geven artsen en medewerkers het beste van zichzelf om uitstekende geneeskunde, omringd door de beste zorg, dicht bij de patiënt te brengen.