TerugSolliciteer online

Zorgkundige mobiele equipe - intercampus

De functie

U bent verantwoordelijk voor een juiste en kwaliteitsvolle ondersteunende zorgverlening rekening houdend met de noden van de patiënt. Onder supervisie van een verpleegkundige biedt u hulp bij de verzorging en andere dagelijkse activiteiten. U observeert en rapporteert aan de verpleegkundigen en de hoofdverpleegkundige. U werkt nauw samen binnen het team van verpleegkundigen en overlegt met alle betrokken medewerkers van de verschillende disciplines.

 

Uw profiel

  • U bent zorgkundige van opleiding en u beschikt over het visum voor zorgkundige.
  • U bent communicatief sterk en empathisch ingesteld.
  • U bent flexibel en kunt zich gemakkelijk aanpassen.
  • U communiceert vlot met collega zorgkundigen, verpleegkundigen, artsen, patiënten en hun families.
  • U werkt heel nauwkeurig en hebt grote aandacht voor orde en netheid.
  • U bent integer, respectvol en loyaal en gaat discreet om met vertrouwelijke informatie.

 

Aanbod

We bieden een uitdagende voltijds functie voor onbepaalde duur. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd.

 

Meer informatie?

Meer informatie over de inhoud van de vacante functie kunt u verkrijgen bij Nele Vanhecke op het telefoonnummer 051 23 82 63.

 

Geïnteresseerd?

Solliciteer nu online!

Vergeet daarbij zeker niet uw motivatiebrief en cv toe te voegen!

 

De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectiegesprek. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.


Solliciteer onlineTerug
Job Filter
AZ Delta

Met 4000 medewerkers en 400 artsen is AZ Delta de grootste werkgever in de streek. Op vijf campussen in Roeselare, Rumbeke (2019), Menen en Torhout geven artsen en medewerkers het beste van zichzelf om uitstekende geneeskunde, omringd door de beste zorg, dicht bij de patiënt te brengen.