TerugSolliciteer online

Psycholoog - Tabakoloog (oncologie - palliatief support team en liaison)

Campus Menen

 

De functie

Als psycholoog verbonden aan de oncologische zorg staat u in voor de psychologische ondersteuning en begeleiding van ambulante en gehospitaliseerde oncologische patiënten en hun familie, en dit doorheen het ganse traject van diagnose, behandeling en nazorg. U werkt nauw samen met andere patiëntenbegeleiders, artsen en verpleegkundigen. U bent hoofdzakelijk werkzaam op de dienst interne, chirurgie en het dagziekenhuis. U vervult voornamelijk een 2e lijnfunctie voor oncologische patiënten. Daarnaast vervult u als professional in het zorgproces een ondersteunende en coachende rol naar de zorgverleners rond de patiënt. U bent ook nauw betrokken in het palliatief support team, zowel in de directe patiëntenzorg als in het ondersteunen van het team.

Daarnaast participeert u aan het multidisciplinair overleg om tot een gezamenlijke, door het team gedragen, indicatiestelling en therapieplan te komen. U bent ook verantwoordelijk voor een correcte verslaggeving en een adequaat dossierbeheer.

U bent ook het eerste aanspreekpunt voor psychologisch advies of begeleiding op IZ, materniteit, pediatrie en interne afdelingen. Tenslotte kan u als tabakoloog gevraagd worden om advies te verlenen aan opgenomen patiënten of om groepssessies te organiseren in het kader van rookstop.

Uw profiel

  • U genoot een opleiding Master in de Klinische Psychologie.
  • Een opleiding psycho-oncologie of een psychotherapeutische opleiding is aanbevolen.
  • U bent een enthousiaste teamspeler, die ook autonoom kan werken.
  • U neemt graag initiatief. U zoekt actief naar nieuwe mogelijkheden en past bestaande methodes aan.
  • U hebt een duidelijke visie op normen en waarden en implementeert deze.

Aanbod

Wij bieden u een deeltijds (80%) vervangingscontract in kader van een zwangerschap.

U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd. U mag rekenen op een competitief salaris, afgestemd op de verantwoordelijkheden binnen de functie en uw ervaring. Dit alles wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie-inhoud kunt u terecht bij diensthoofd patiëntenbegeleiding Christophe Indigne (051 23 75 51) of teamleider psychologische dienst Lina Helaert (051 23 38 73).

Met alle andere vragen kunt u terecht bij HR-medewerker Nele Vanhecke op het nummer 051 23 82 63.

 

Geïnteresseerd?

Solliciteer hier online! De selectie bestaat uit een screening op basis van CV en een selectiegesprek. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.


Solliciteer onlineTerug
Job Filter
AZ Delta

Met 4000 medewerkers en 400 artsen is AZ Delta de grootste werkgever in de streek. Op vijf campussen in Roeselare, Rumbeke (2019), Menen en Torhout geven artsen en medewerkers het beste van zichzelf om uitstekende geneeskunde, omringd door de beste zorg, dicht bij de patiënt te brengen.