TerugSolliciteer online

Medisch secretariaat oogziekten

Campus Torhout

 

De functie

Voor het secretariaat oogziekten zijn wij op zoek naar een medewerker medisch secretariaat. U staat in voor het onthaal en de registratie van de patiënten. Naast de telefonie en andere administratieve taken, staat u ook in voor het uitvoeren van een aantal technische onderzoeken.

 

Uw profiel

  • U behaalde een diploma medisch secretariaat. Ervaring als medisch secretaresse is een pluspunt.
  • U bent stressbestendig en speelt flexibel in op een wisselende werkdruk.
  • U communiceert vlot (zowel schriftelijk als mondeling) met patiënten en hun families evenals met andere medewerkers en artsen.
  • U werkt nauwgezet, efficiënt en patiëntgericht.
  • U bezit de nodige computervaardigheden (vlot typen, kennis Word – Excel -…) en hebt ervaring met HiX.
  • U bent integer, respectvol en loyaal.

 

Aanbod

Wij bieden een voltijdse job voor bepaalde duur (januari 2020 tem mei 2020) in een ziekenhuis in volle expansie aan. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd.

We bieden u een marktconform salaris aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, een fietsvergoeding en tussenkomst bij woon-werkverkeer.

 

Geïnteresseerd?

Meer informatie over de inhoud van de vacante functie kunt u verkrijgen bij diensthoofd polikliniek Hanne Debaene op het nummer 051 23 74 59.

Voor alle overige vragen kunt u contact opnemen met HR-medewerker Julie Sohier op het telefoonnummer 051 23 82 96.

 

Solliciteer nu online! Vergeet zeker niet uw motivatiebrief en cv bij te voegen!

De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectiegesprek.

Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

 

AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.


Solliciteer onlineTerug
Job Filter
AZ Delta

Met 4000 medewerkers en 400 artsen is AZ Delta de grootste werkgever in de streek. Op vijf campussen in Roeselare, Rumbeke (2019), Menen en Torhout geven artsen en medewerkers het beste van zichzelf om uitstekende geneeskunde, omringd door de beste zorg, dicht bij de patiënt te brengen.