TerugSolliciteer online

Verpleegkundige mobiele equipe - kritieke diensten

Intercampus

 

De functie

U maakt deel uit van de mobiele equipe kritieke diensten en wordt ingezet op intensieve zorgen, midcare en spoed. U bent verantwoordelijk voor het verlenen van verpleegkundige zorgen aan patiënten in acute situaties. U observeert en controleert de gezondheidstoestand van de patiënt, detecteert en anticipeert. U bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening. U rapporteert relevante gegevens in het patiëntendossier en tijdens het dagelijks multidisciplinair overleg.

 

Uw profiel

  • U bent in het bezit van het diploma van verpleegkundige én de banaba spoed en intensieve zorgen.
  • Ervaring op kritieke diensten is een pluspunt.
  • U bent zeer flexibel en kunt zich gemakkelijk aanpassen.
  • U bent communicatief sterk in de omgang met patiënten en hun families.
  • U kunt goed zelfstandig werken maar bent ook een echte teamspeler.
  • U bent integer, respectvol en loyaal en gaat discreet om met vertrouwelijke informatie.
  • U bent bereid om intercampus (Roeselare, Menen, Torhout) te werken.

 

Aanbod

Wij bieden een uitdagend voltijds contract van onbepaalde duur in een ziekenhuis in volle expansie. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd.

We bieden u een marktconform salaris (IFIC), afgestemd op uw relevante beroepservaring en aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en een vergoeding voor woon-werkverkeer. Daarnaast is er de mogelijkheid tot permanente vorming.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie-inhoud kunt u terecht bij of zorgmanager Lieven Demets op het nummer 051 23 61 12.

Met alle andere vragen kunt u terecht bij HR-medewerker HR-medewerker Nele Vanhecke op het nummer 051 23 82 63.

 

Geïnteresseerd?

Solliciteer nu online! Vergeet daarbij zeker niet uw motivatiebrief en cv toe te voegen!

 

De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectie-interview.  Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.


Solliciteer onlineTerug
Job Filter
AZ Delta

Met 4000 medewerkers en 400 artsen is AZ Delta de grootste werkgever in de streek. Op vijf campussen in Roeselare, Rumbeke (2019), Menen en Torhout geven artsen en medewerkers het beste van zichzelf om uitstekende geneeskunde, omringd door de beste zorg, dicht bij de patiënt te brengen.