TerugSolliciteer online

Magazijnier logistiek en distributie

(Weststraat & campus Rumbeke)

 

De functie

U staat in voor het uitpakken en controleren van de binnenkomende goederen. U stockeert de goederen in het magazijn of zet ze klaar voor het transport. U voorziet het transport vanuit het centraal magazijn naar de verschillende leverplaatsen, zodat de interne diensten correct bevoorraad kunnen worden. U volgt de voorraden op en signaleert stockbreuken of tekorten in het magazijn. U behandelt intern drukwerk bestemd voor de verschillende diensten. U staat in voor de controle en verwerking van retourmateriaal.

 

Uw profiel

  • U heeft een opleiding hoger secundair onderwijs genoten of gelijkwaardig door relevante ervaring.
  • U beschikt over een rijbewijs B.
  • U kunt zelfstandig werken en u heeft verantwoordelijkheidszin.
  • U werkt in shiften tussen 7u 's morgens en 17u van maandag tem vrijdag.
  • U kunt overweg met pc's en MS Office softwarepakketten.
  • U bent beschikbaar om starten op 1 november.

 

Aanbod

Wij bieden een uitdagend voltijds contract vanaf 1 november 2019 tem 31 mei 2020 in een ziekenhuis in volle expansie. Dit in kader van onze verhuis naar Campus Rumbeke.  U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd.

 

Geïnteresseerd?

Meer informatie over de inhoud van de vacante functie kunt u verkrijgen bij Dienstverantwoordelijke magazijn Lander Vanacker op het telefoonnummer 051 23 76 71.

Voor alle overige vragen kunt u contact opnemen met stafmedewerker P&O Julie Sohier op het telefoonnummer 051 23 82 96.

 

Solliciteer nu online!

Vergeet zeker niet uw motivatiebrief en cv bij te voegen!

 

De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectiegesprek. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

 


Solliciteer onlineTerug
Job Filter
AZ Delta

Met 4000 medewerkers en 400 artsen is AZ Delta de grootste werkgever in de streek. Op vijf campussen in Roeselare, Rumbeke (2019), Menen en Torhout geven artsen en medewerkers het beste van zichzelf om uitstekende geneeskunde, omringd door de beste zorg, dicht bij de patiënt te brengen.