TerugSolliciteer online

Medewerker schoonmaak (schoonmaak ontslag patiënt)

Campus Torhout

De functie

Het SOP-team (schoonmaak ontslag patiënt) staat in voor het schoonmaken van de kamers na ontslag van de patiënt. U maakt de kamer terug klaar voor opname en maakt het bed op.

U werkt halftijds in een vast uurrooster van maandag t.e.m. vrijdag van 16u30-20u30. Er dient 1 op de 4 weekends gewerkt te worden.

 

Uw profiel

  • U heeft ervaring als medewerker schoonmaak. In het bezit zijn van het getuigschrift ´professionele schoonmaaktechnieken` is een pluspunt.
  • U bent fysiek in staat de verwachte taken uit te voeren.
  • U kunt goed zelfstandig werken, maar staat ook open voor samenwerking en neemt daarbij een collegiale houding aan.
  • U werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail en netheid.
  • U beschikt over een patiëntvriendelijke houding, bent discreet en respecteert het beroepsgeheim.
  • U heeft een verzorgd voorkomen en een goede kennis van de Nederlandse taal.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende, deeltijdse job (50%) in een ziekenhuis in volle expansie. U start met een contract van bepaalde duur (3 maanden). Enthousiaste, gedreven en gemotiveerde medewerkers willen wij echter belonen. Bij een positieve evaluatie krijgt u na deze 3 maanden een contract van onbepaalde duur.

We bieden u een marktconform salaris, aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties en een aantal (extralegale) voordelen zoals maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, haard- of standplaatsvergoeding en een tussenkomst voor woon-werkverkeer.

 

Meer informatie?

Met alle andere vragen kunt u terecht bij Julie Sohier, HR-medewerker op het nummer 050 23 82 96.

 

Geïnteresseerd?

Bent u die enthousiaste man/vrouw die wij zoeken om ons team van schoonmaakmedewerkers te versterken en voelt u zich aangesproken door deze vacature?

Solliciteer dan snel!

 

Vergeet daarbij zeker niet uw motivatiebrief en cv toe te voegen!

 

De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectiegesprek.

Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

 

AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

 


Solliciteer onlineTerug
Job Filter
AZ Delta

Met 4000 medewerkers en 400 artsen is AZ Delta de grootste werkgever in de streek. Op vijf campussen in Roeselare, Rumbeke (2019), Menen en Torhout geven artsen en medewerkers het beste van zichzelf om uitstekende geneeskunde, omringd door de beste zorg, dicht bij de patiënt te brengen.