TerugSolliciteer online

Medewerker schoonmaak Rumbeke (vroegdienst)

Campus Rumbeke

Wat houdt de functie in?

Als medewerker schoonmaak  bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van de consultaties, kamers, toiletten en gemeenschappelijke ruimtes. U werkt zelfstandig volgens een werkschema met dagelijkse, wekelijkse en periodieke taken.

Er wordt professioneel gewerkt door het gebruik van juiste materialen en schoonmaakprogramma´s. U werkt hierbij volgens vastgelegde procedures en respecteert de hygiënevoorschriften nauwgezet. Je werkt telkens van 5u - 9u 's morgens, werkt ook 1x per maand in het weekend.

Wat verwachten we van u?

  • In het bezit zijn van het getuigschrift ´professionele schoonmaaktechnieken` is een pluspunt, maar geen vereiste.
  • U hebt ervaring als medewerker schoonmaak.
  • U bent fysiek in staat de verwachte taken uit te voeren.
  • U werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail en netheid.
  • U bent een vroege vogel.
  • U hebt een verzorgd voorkomen en een goede kennis van de Nederlandse taal.

Wat kunnen wij bieden?

Wij bieden een uitdagende deeltijdse (50%) tewerkstelling in een ziekenhuis in volle expansie. U start met een contract van bepaalde duur (3 maanden). Enthousiaste, gedreven en gemotiveerde medewerkers willen wij echter belonen. Bij een positieve evaluatie wordt overgeschakeld naar een contract onbepaalde duur.

We bieden u een marktconform salaris, aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties en een aantal (extralegale) voordelen zoals maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, haard- of standplaatsvergoeding en een tussenkomst voor woon-werkverkeer.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie-inhoud kunt u terecht bij Anja Delestrez, dienstverantwoordelijke schoonmaak op het nummer 051 23 80 15.

Voor praktische vragen kan je terecht bij Valerie Stichelbaut, Stafmedewerker P&O, op het nummer 051 23 73 38.

 

Geïnteresseerd?

Bent u die enthousiaste man/vrouw die wij zoeken om ons team van schoonmaakmedewerkers te versterken en voelt u zich aangesproken door deze vacature?

Solliciteer dan snel!

Vergeet daarbij zeker niet uw motivatiebrief en cv toe te voegen!

 

De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectiegesprek.

Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

 

AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

 

 

 

 

 

 


Solliciteer onlineTerug
Job Filter
AZ Delta

Met 4000 medewerkers en 400 artsen is AZ Delta de grootste werkgever in de streek. Op vier campussen in Roeselare, Rumbeke, Menen en Torhout geven artsen en medewerkers het beste van zichzelf om uitstekende geneeskunde, omringd door de beste zorg, dicht bij de patiënt te brengen.