TerugSolliciteer online

Kinderarts

Dienst kinderziekten

(Menen)

 

De functie

De associatie kindergeneeskunde op campus Menen telt 4 kinderartsen (vanaf 01/01/2021 – 3 kinderartsen) en wenst uit te breiden met een enthousiaste en gedreven collega. Als kinderarts staat u in voor de opvolging van 16 erkende bedden kinderziekten, een kraamafdeling met ongeveer 500 bevallingen per jaar, een niet-intensieve neonatologie en een spoeddienst met MUG-functie die ook kinderen opvangt. Er is een vlotte samenwerking met de collega’s kinderartsen (subspecialisten) en andere disciplines op campus Rumbeke.

 

Uw profiel

  • U beschikt over de erkenning als arts-specialist in de kindergeneeskunde in België of behaalt binnenkort uw erkenning.
  • Subspecialisatie is niet vereist, maar zeker welkom.
  • U beschikt over voldoende sociale vaardigheden in omgang met patiënten en collega’s.
  • U bent gedreven en draagt bij tot de verdere groei van de dienst in een geest van samenwerking.
  • U bent bereid om u verder bij te scholen.

 

Aanbod

Wij bieden een uitdagende voltijdse job in een ziekenhuis in volle expansie. Het betreft een functie met een zelfstandig statuut. Er zijn flexibele werkomstandigheden met aandacht voor haalbaar evenwicht tussen werk en privé. De startdatum is bespreekbaar.

 

Geïnteresseerd?

Meer informatie over de inhoud van de vacante functie kunt u verkrijgen bij de coördinator zorgprogramma pediatrie Menen dr. Jijo John op het telefoonnummer 056 530 533 of per e-mail op jijo.john@azdelta.be

Gelieve uw motivatiebrief en cv te sturen naar medisch directeur dr. Lieven Wostyn via lieven.wostyn@azdelta.be met dr. John in cc.


Solliciteer onlineTerug
Job Filter
AZ Delta

Met 4000 medewerkers en 400 artsen is AZ Delta de grootste werkgever in de streek. Op vier campussen in Roeselare, Rumbeke, Menen en Torhout geven artsen en medewerkers het beste van zichzelf om uitstekende geneeskunde, omringd door de beste zorg, dicht bij de patiënt te brengen.